Molt de tant en tant faig música nova

Dedico la majoria d’hores de dia a Trovel (http://www.trovel.com) i intento trobar una mica de temps per a la FEEC (http://www.feec.cat). Mentre treballo i cabilo, i com que tinc una cabina a casa, mantinc la curiositat a Spotify, Facebook, Beatport i altres plataformes per la música nova. De tant en tant paro el meu món del tot i em preparo una sessió de deejay i la mesclo. Amb vinils, com als vells temps, només que ara, amb un ordinador connectat que enregistra la sessió, ja no calen ni cassets ni minidiscs, i amb el mateix ordinador que assigna les cançons a uns vinils digitals. Les meves dos ultimes sessions son aquestes dues que us comparteixo i que podeu descarregar per a escoltar-la allà on us vagi millor. La primera és una sessió d’estudi dedicada a un dels meus oasis dins del Parc Natural del Montsant. La segona un directe que vaig punxar durant una competició d’escalada al Pavelló Olímpic de Reus. Que ho gaudiu, balleu i compartiu. AVANT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *